Betlémské světlo 2020

bsdobrouc.skauting.cz

Milí dobroučáci,
letošní rok je celý takový trochu jiný. Není proto překvapením, že i letošní Betlémské světlo bude celé trochu jiné. Vládní opatření nás nezanedbatelnou část roku nutila žít odděleně, a proto bychom se takto před Vánoci chtěli nějakým způsobem spojit a pojmout živý betlém jako společné dílo nás všech – tedy i Vaší rodiny, tedy i konkrétně Vás. 

V tuto chvíli k tomu potřebujeme vaši pomoc s jednotlivými snímky do našeho společného Betlémského příběhu. Prosíme tedy každého, kdo má dvě ruce a alespoň zanedbatelnou zálibu v malování ať nakreslí obrázek (nebo klidně i dva či tři) vystihující jeho oblíbenou scénu nebo libovolného darovníka kráčejícího k jesličkám. Pokuste se být tvořiví a originální, abychom mohli zachytit příběh v celé jeho šíři od zvěstování panně Marii až po klanění tří králů (inspirace na našem webu). 

Obrázky mohou být barevné i černobílé, malé, velké, propracované nebo naopak úplně jednoduché, mohou být konkrétní, ale také zcela abstraktní. Jistě nepohrdneme ani fotkou nějakého vašeho vícerozměrného ztvárnění. 

Z vašich snímků vytvoříme online video vánočního příběhu a doručíme tak atmosféru vánoc až k Vám domů. Výsledek naší společné práce bude dostupný 22.12. od 19:30 na bsdobrouc.skauting.cz

Vaše výtvory je možno odevzdávat 

  • elektronicky na bsdobrouc.skauting.cz 
  • e-mailem na bsdobrouc@skaut.cz 
  • papírově na adresu Dolní Dobrouč 348 

a to do 13.12.2020

Přijďte si pro betlémské světlo! 

  • 22.12. 16:00-19:00 k betlému v centru obce
  • 24.12. 15:00-18:00 a 21:00-24:00 do kostela 

Především pro ty, kteří si nemohou pro světlo přijít, nabízíme možnost rozvozu až k vám domů. Rozvážet budeme 22.12. po 16.hodině, případně dle domluvy.
Objednat světlo si můžete na bsdobrouc@skaut.cz či na 732 817 421(Máří Skalická) 

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na výše uvedený email či telefon.

Děkujeme za Vaši přízeň a na naše společné dílo se velmi těšíme! :) 

Vaši skauti.