Střediskový sněm 19.2.2009

V pátek dne 19.2.2010 se v hasičárně od 17.00 konal sněm dospělých skautů střediska Dolní Dobrouč.

John nás informoval o hospodaření střediska od minulého sněmu a poděkoval všem, kdo se jakýmkoliv způsobem aktivně podíleli (a třeba i nadále podílí) na činnosti střediska. Zvláště poděkoval jménem všech zúčastněných Jackovi, dlouholetému vůdci 1. oddílu, za jeho práci a úsilí a předal mu malý dárek. Jack sice svou funkci složil, ale přesto nám bude jinými způsoby pomáhat dál. Má velikou zásluhu na tom, že se podařilo rozvíjet činnost a dosáhnout velmi dobrých výsledků nejen ve Svojsíkově závodu. Dalším vedením 1.oddílu byl pověřen Kuba Skalický.

Následovala krátká zpráva revizní komise, také informace o probíhajících úpravách zázemí klubovny a souhrnné hodnocení akcí uplynulého roku vůdcem OS Racka. Poslední takovou akcí bylo Střediskové chumelení,

Na řadu se pak dostaly volby, při nichž podařilo odsouhlasit všechny funkce důležité pro chod střediska a zvolit zástupce do sněmu okresního, krajského i celostátního. Během malého občerstvení proběhla také širší diskuse o řešení aktuálních problémů a přípravě dalších letošních akcí.