Ples 2013

Dne 23.11.2013 se v Lidovém domě konal skautský ples.

Všechny přítomné k tanci naladily naše skautky z družin Špagetky a Rosničky, které si pod vedením Andy Matyášové připravily skvělé předtančení na motivy hesla Help! (a došlo i na Beatles :-)).

Pak už se slova a taktovky chopili hudebníci ze skupiny Letrando a tančilo se , pilo, losy se kupovaly… Navíc se dík sponzorům i letos hrálo o mnoho lákavých cen, a proto není divu, že po lístečcích se jen zaprášilo a na některé zájemce se už ani nedostalo. Jakmile ale odbila půlnoc, šla celá legrace stranou – na scénu totiž vtrhl jako uragán jedinečný a neopakovatelný dobroučský Dan (Ne)konečný s houfem rozvlněných tanečnic a znovu dostal většinu návštěvníků na parket, protože takovému šoumenovi nemohl odolat vůbec nikdo.

Že se celá akce vydařila, o tom svědčí jednak délka plesu (skončili jsme až kolem půl čtvrté), jednak výtěžek, který letos činil 8 500 Kč. Vybrané peníze poputují na konto projektu Společně proti leukémii. Sami návštěvníci si hlasováním vybrali tuto možnost – v nabídce se kromě toho vítězného ocitly i projekty Postavme školu v Africe a Lékaři bez hranic.

Fotky z ročníku 2013 si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, zde video z předtančení. Doufáme, že se nám povede tradici plesů udržet i nadále a že nám naši milí návštěvníci zachovají přízeň.

 

Klára Kapounová a Madla